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Thursday, 12 October 2017

FIGS WITH BLEU D'AUVERGNE (Figues au Bleu d'Auvergne)

FIGS WITH BLEU D'AUVERGNE 
(Figues au Bleu d'Auvergne)


If you are looking for a starter or an aperitif in no time, you have your recipe! Those figs are so tasty with the melting Bleu d'Auvergne. This french cheese originating from the Auvergne area, belongs to the blue-veined cheese in the same way as Roquefort. Its tastes is less pronounced which goes perfectly well with the subtle aroma of fresh figs. A real delight to start the week-end with!






FIGS WITH BLEU D'AUVERGNE 
A quick glance in your kitchen…

In your fridge
Fresh figs
Bleu d'Auvergne cheese



FIGS WITH BLEU D'AUVERGNE 
Serves 2



4 fresh figs

100g of Bleu d’Auvergne cheese

Preheat your oven to 200 ° C.
Make 2 notches on the top of each fig and insert 1 generous tsp of cheese into.
Place them on a baking tray and cook for 5 minutes.
Meanwhile, prepare a salad to be enjoyed with the figs.




Figues au Bleu d’Auvergne 


Pour 2 personnes
4 figues fraiches

100g de Bleu d’Auvergne

Préchauffez votre four à 200°C.
Réalisez une entaille sur le haut de chaque figue et insérez une généreuse CAC de Bleu à l’intérieur.
Posez-les sur une plaque de cuisson et enfournez pour 5 minutes.
Pendant ce temps, préparez une salade d’accompagnement que vous servirez avec les figues.

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