"Simplicity is the ultimate sophistication" LdV

Saturday, 13 May 2017

SCRAMBLED EGGS WITH SHIITAKES ON A RYE BREAD (Œufs brouillés aux shiitakes sur du pain noir)

SCRAMBLED EGGS WITH SHIITAKES ON A RYE BREAD 
Œufs brouillés aux shiitakes sur du pain noir



If you are looking for a healthy snack, this recipe is for you! Paired with a nice green salad, you'll have a nice meal in no time. I do like to realize this recipe on a Sunday lazy morning when I am at home : perfect start of the day!





SCRAMBLED EGGS WITH SHIITAKES ON A RYE BREAD 
A quick glance in your kitchen…

In your fridge
Eggs
Philadelphia 
Butter

In your cupboard 
Garlic 
Rye bread


SCRAMBLED EGGS WITH SHIITAKES ON A RYE BREAD
Serves 1




2 eggs
1 tbsp of Philadelphia
85g of shiitake
1 crushed garlic clove
1 slice of rye bread
A piece of butter

Whisk the eggs in a large bowl with the Philadelphia.
In a pan, gently cook the shiitake 10 minutes with the garlic. Set aside.
In the same pan, add the whisked eggs with a piece of butter and scramble them until they’re cooked on a low heat.
Dispose the eggs on the rye bread and recover with the shiitake.
Enjoy! 


Œufs brouillés aux shiitakes sur du pain noir

Pour 1 personne
2 œufs
1 CAS de Philadelphia
85g de shiitake
1 gousse d’ail écrasée
1 tranche de pain noir
Un peu de beurre

Battez les œufs dans un récipient avec le Philadelphia.
Dans une poêle, faites revenir 10 minutes les shiitakes avec l’ail. Réservez.
Dans la même poêle, déposez les œufs battus avec une peu de beurre et les mélanger sans cesse avec un fouet sur feu doux jusqu’à consistance voulue.
Disposez les œufs sur la tranche de pain noir et les recouvrir des shiitakes.

No comments:

Post a Comment