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Wednesday, 19 April 2017

RAW BEETROOT, MANGO, POMEGRANATE AND BRAZIL NUTS SALAD (Salade de betterave crue, mangue, grenade et noix du Brésil )

RAW BEETROOT, MANGO, POMEGRANATE AND BRAZIL NUTS SALAD 
(Salade de betterave crue, mangue, grenade et noix du Brésil )

I am so lucky to be able to find so easily pomegranate and Brazil nuts here in London. It is strangely a little bit more difficult when in France! I am quite happy with the mix between the beetroot and mango actually : it goes so well together... Pomegranate and Brazil nuts for the exotic side as I really dislike plain salad. This one is absolutely fab!


Wine pairing : Gaillac (White) from the South West.




RAW BEETROOT, MANGO, POMEGRANATE AND BRAZIL NUTS SALAD 
A quick glance in your kitchen...

In your fridge
Beetroot
Mango
Spinach
Pomegranate

In your cupboard
Brazil nuts
Shallot

RAW BEETROOT, MANGO, POMEGRANATE AND BRAZIL NUTS SALAD 
Serves 1


1 diced little raw beetroot
5 Brazil nuts 
½ diced mango 
1 finely chopped little shallot 
Some spinach 
2 tbsp of pomegranate seeds

On a bed of spinach, arrange the beetroot, the mango and the Brazil nuts. 
Sprinkle with the pomegranate and the shallot.
Toss to combine with your own dressing. 
Serve. 
Dressing ideas : click HERE  




Salade de betterave crue, mangue, grenade et noix du Brésil

Pour 1 personne 
1 betterave crue coupée en dés
5 noix du Brésil
½ mangue coupée en dés
1 échalote finement émincée
Des épinards frais
2 généreuses cas de grenade

Sur un lit d’épinards, disposez les dés de betteraves, mangue et les noix.
Ajoutez l’échalote et les grenades.
Mélangez bien le tout avec votre propre vinaigrette.
Servir.
Idées de vinaigrettes : cliquez ICI

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