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Saturday, 22 October 2016

COD WITH MINT CREAM PAPILLOTE (Papillote de cabillaud à la crème de menthe )

COD WITH MINT CREAM PAPILLOTE
(Papillote de cabillaud à la crème de menthe )


Even if it is a little bit colder now, I do like my papillotes. I have added some comfy potatoes jacket though! As usual, terribly easy to make with cupboard ingredients. The mint sauce goes very well with the potatoes, I was very pleased with the result! Even if you are not a mint fan you will strangely appreciate a lot this minute dish...



Wine pairing : Périgord  (White) from Bordeaux.





COD WITH MINT CREAM PAPILLOTE 
A quick glance in your kitchen…

In your fridge
Cod fillets
Fresh mint
Lime
Crème fraîche

In your cupboard
Olive oil
Potatoes

COD WITH MINT CREAM PAPILLOTE
Serves 4


4 cod fillets
8 fresh mint sprigs finely chopped
30cl 10 oz of crème fraîche
The zest of 1 lime
4 tbsp of olive oil
850g 30 oz of finest potatoes 

In a pan, bring to the boil water for the jacket potatoes. Cook the potatoes.
Meanwhile, preheat your oven at 210° C.
In a bowl, combine the cream with the mint and the zest. 
Put each cod fillet in a papillote and pour a little bit of the cream preparation of top of them.
Drizzle with olive oil and close the papillotes.
Bake for 20 minutes.
Serve with the potatoes  



Papillote de cabillaud à la crème de menthe


Pour 4 personnes 
4 filets de cabillaud
8 brins de menthe fraiche finement hachées
30cl de crème fraîche épaisse
Le zeste d’1 citron vert
4 CAS d’huile d’olive
850g de pommes de terre

Cuire les pommes de terre dans de l’eau bouillante salée.
Préchauffez votre four à 210° C.
Dans un bol, mélangez crème avec zeste et menthe.
Disposez chaque filet dans une papillote et versez un peu de préparation sur le dessus.
Arrosez d’huile d’olive et refermez la papillote.
Enfournez pour 20 minutes.
Servir avec des pommes de terre en robe des champs.

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