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Friday, 16 October 2015

GIROLLES AND BRIE FUSILLI (Fusilli aux Girolles et crème de Brie)

GIROLLES AND BRIE FUSILLI
(Fusilli aux Girolles et crème de Brie)

I have found some "crème de Brie" (a spreadable Brie cheese, oh yummmmmmy), at my local supermarket so immediately, I thought about a nice recipe with Girolles and spaghetti. It was a delight and went perfectly well with the cold weather actually : a lovely "fall" dish realized in few minutes. Take shiitake mushrooms if you cannot find any Girolles. And if you cannot find any "crème de Brie" either, take Cheddar spreadable. 


Wine pairing : Savigny-Lès-Beaune (Red) from Burgundy. 






GIROLLES AND BRIE FUSILLI
A quick glance in your kitchen

IN YOUR FRIDGE
Girolles mushrooms
Crème de Brie
Crème fraîche
Curly parsley
Butter

IN YOUR CUPBOARD
Spaghetti
Garlic clove

GIROLLES AND BRIE FUSILLI
Serves 2-3

350g 12,34 oz of  Fusilli
200 g 7,5 oz of girolles mushrooms 
100g 3,5 oz of crème de Brie 
2 tbsp of crème fraîche 
1 garlic clove crushed 
A little bit of curly parsley 
Butter for the pan

Cook the pasta in boiling water for 10-12 minutes.
Meanwhile, fry the garlic, the girolles and the parsley in a pan with a little bit of butter.
Drain pasta.   
Put them into the pan with the girolles and add the crème the Brie + the crème fraîche
Stir well to combine for 1 minute.
Serve immediately. 


Fusilli aux Girolles et crème de Brie

Pour 2-3 personnes 
350g de Fusilli
200g de girolles
100g de crème de Brie
2 cas de crème fraîche 
1 gousse d’ail écrasée
Un petit peu de persil
Beurre pour la poêle



Cuire les Fusilli pendant 10-12 minutes.
Pendant ce temps, faites revenir les girolles dans une poêle avec le beurre, le persil et l’ail.
A la fin de la cuisson des Fusilli, incorporer-les dans la poêle avec la crème de Brie et la crème fraîche.
Mélanger bien le tout et poursuivre la cuisson pendant 1 minute.
Servir immédiatement.

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